Retourinformatie

[gt3_spacing height=”71px”]
[gt3_custom_text text_color=”#494949″ font_size=”22″ use_theme_fonts=”” google_fonts_text=”font_family:Prata%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”]Retourinformatie[/gt3_custom_text][gt3_spacing height=”26px”][gt3_custom_text text_color=”#494949″ font_size=”16″]

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Dit geldt niet voor haarwerken ivm hygiëne overweging. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@edutestweb.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die u via deze webwinkel koopt die op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt zijn hiervan uitgezonderd, hetzelfde geldt voor haarwerken uit hygiëne overweging. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

[/gt3_custom_text][gt3_spacing height=”40px”][gt3_spacing height=”78px”]
[gt3_spacing height=”25px”]
[gt3_spacing height=”50px”]
De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.